Wij vieren feest! Gebruik de code WELKOMTERUG10 voor 10 % korting op het gehele assortiment.

Nederlands
1p

Smink Hutspot met ribroast in mosterdjus

Restaurant Smink*

Op voorraad

De heerlijke hutspot van Jan Smink, dat is genieten in de wintermaanden. ruime portie voor een persoon.

12,85

Levertijd

Wij leveren op dinsdag, vrijdag en zaterdag tussen 0 en 17 uur

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €80

  • Bezorging van dinsdag tot en met zaterdag.
  • Voor maandag 12 uur besteld is di, wo of do bezorgen.
  • Gratis bezorging vanaf € 80
  • Wij gaan toch doorrrrr! We informeren je snel over ons goede nieuws

Productinformatie

Ervaar de hutspot van Smink. Met malse ribroast, overgoten met een rijke en authentieke mosterdjus. De ribroast is perfect gegaard, terwijl de hutspot een delicate balans van smaken biedt. Meesterlijk bereid door het met een ster bekroonde restaurant Smink. Een klassieker met een Michelin-waardige twist!

Bereidingsinstructie

OVEN:

Wanneer het gerecht ontdooid is, verwarm de oven dan op 130 graden (hetelucht stand). Prik in elk vak van het gerecht een klein gat in de folie en zet de verpakking 20 minuten in de oven. Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 5 minuten in de oven.

Het gerecht kan ook bevroren in de oven worden gezet; zet dan minimaal 30 minuten in de oven op 130 graden (heteluchtstand). Haal dan de folie eraf en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht nog eens 10 minuten in de oven.

MAGNETRON:

Wanneer het gerecht rechtstreeks uit vriezer komt, prik dan in elk vak een klein gat in de folie. Verwarm het gerecht 7 a 8 minuten op 700 watt met de folie erop. Haal daarna het folie er af en roer het gerecht kort om met een lepel. Zet het gerecht daarna nog eens 1 minuut in de magnetron.

Tip(s): Helemaal complete maaltijd, maar wat extra goede mosterd is nooit verkeerd!

Restaurant Smink 

Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/

Hutspot met ribroast

Goede klassieke hutspot, met mooie plakken ribroast en van runderbotten getrokken jus met mosterd. Een klassieker uit de Nederlandse keuken, maar dan van Jan!

Ingrediënten

81% Varkensvlees, mosterd grove (Mosterd) (azijn, mosterdzaden (Mosterd), natuurlijke aroma, specerijen, water, zout), suiker, zwarte peper, jeneverbessen, kruidnagel, laurier, tomatenpuree, water, wijn rood, knoflook, prei, kalfsbotten, varkensfilet gepek. (81% Varkensvlees, water, zout, glucosestroop, zuurteregelaar, stabilisator, conserveermiddel, antioxidant E301), varkensvlees, witte peper, zout, roomboter (Melk), halfvolle melk (Melk), soja olie (Soja), uien, winterpeen, broeipoten, aardappelen

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een mosterd, selderij, gluten, melk inclusief lactose en soja allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

Voedingswaarde per 100 gram

Kilojoule (KJ) 735
Kcal 176
Vet 14
Waarvan verzadigd vet 2,7
Koolhydraten 5,8
Waarvan suikers 4,6
Eiwit 6,7
Zout 0,9

 

Specificaties

Keuken: Nederlands
Aantal personen: 1p
Portiegrootte: Ruime maaltijd
Gewicht: Ca. 675gr
Vegetarisch: Nee
Pittig: Nee

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »