Productinformatie
Saté Pan is malse kip met een bite in satésaus. De kip wordt kort en krachtig gebakken, zodat hij mals maar met bite aan de pindasaus is toegevoegd.
Bereidingsinstructie
Ingevroren:
1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking (500gr) 20 min in het rustig kokende water. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens.
3. Serveer de Saté het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met eventuele andere (bij)gerechten en geniet!
Ontdooid:
1. Warm 5 min op in een pannetje.
2. Serveer de Saté het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met eventuele andere (bij)gerechten en geniet!
Tip: Geniet van de pure smaak door juist met witte rijst te eten en alleen wat gebakken krokante uitjes erop te serveren!
Tips voor een complete maaltijd
De Saté Pan wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Putih (witte rijst), Nasi Koening of Nasi Goreng en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew.
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
- Atjar Tjampoer; groentemix in het zuur
- Sambal
- Bali ei; ei in balisaus
- Seroendeng; geroosterde kokos
- verschillende soorten kroepoek
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Saté Pan
Saté Pan is het zeer bekende kip met pindasaus gerecht uit de Indonesische keuken. Vaak hoor je 'kipsaté', maar dan hoort het ook echt aan een satéstokje op een grill geroosterd te zijn. De Saté Pan van Toko Bopp is kip die in de pan wordt gebakken en apart gemaakte satésaus. Als ze beide optimaal zijn bereid worden ze samengevoegd. Haal deze klassieker in huis en geniet!
Ingrediënten
Kip, zonnebloemolie, pindakaas, ketjap manis, knoflook, suiker, citroen, azijn, peper en zout.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een soja, pinda en/of noten allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 875,2 |
Kcal | 209,1 |
Vet | 11,8 |
Waarvan verzadigd vet | 1,8 |
Koolhydraten | 5 |
Waarvan suikers | 4,3 |
Eiwit | 20,4 |
Zout | 0,8 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!