Productinformatie
Nasi Goreng is gebakken rijst met groente en kruiden. Een heerlijk basisgerecht uit de Indonesische keuken. Soms heb je er niks anders bij nodig!
Bereidingsinstructie
Bevroren
Oven: 120 graden 40 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes)
Magnetron: 7 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Tip: Serveer met kleine bijgerechten zoals (verse!) atjar, sambal en kroepoek, zodat je de smaakexplosie naar een nieuwe hoogte brengt!
Tip: De Nasi Goreng is ook hier te bestellen in een compleet 1-persoons Indonesisch menu met Rendang, Sambal Goreng boontjes en Nasi Goreng.
Tips voor een complete maaltijd
De Nasi Goreng wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan vlees of visgerechten zoals Daging Rendang (rund), Ajam Cashew (kip) of Ikan boemboe Bali (makreel) en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew.
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
- Atjar Tjampoer; groentemix in het zuur
- Sambal
- Bali ei; ei in balisaus
- Seroendeng; geroosterde kokos
- verschillende soorten kroepoek
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Nasi Goreng
Nasi Goreng is kruidige gebakken Indonesische rijst. Een heerlijk basisgerecht uit de Indonesische keuken!
De Nasi Goreng wordt gemaakt van 'oude' rijst die hier speciaal een dag van te voren voor wordt gekookt. Denk aan het roosteren van brood, dit gaat beter en is lekkerder van oud brood. De rijst wordt vervolgens kort 'tot leven' gestoomd, zodat de korrel nog beter open staat om smaken op te nemen en vervolgens gebakken met kruiden en fijn gesneden groente. Je zal niet de eerste zijn die eigenlijk met alleen al de Nasi Goreng als maaltijd helemaal tevreden is.
Ingrediënten
Witte rijst, ui, prei, zonnebloemolie, sambal, ei, sesamolie, knoflook, vetsin, vissaus en zout.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een soja, ei, sesam, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 704,1 |
Kcal | 167,9 |
Vet | 7,3 |
Waarvan verzadigd vet | 0,9 |
Koolhydraten | 22 |
Waarvan suikers | 0,9 |
Eiwit | 3 |
Zout | 0,75 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!