Productinformatie
Vegetarische maaltijd met
- Oblok Oblok, licht pikante tahoe en tempé met groenten
- Orak Arik, gekruide roerbakgroenten met ei
- Nasi Putih, witte rijst
Bereidingsinstructie
Direct uit de vriezer te gebruiken.
Ingevroren:
1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakkingen ca. 9 min in het rustig kokende water.
3. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig de bovenkant van de verpakking open en giet of leg de warme inhoud op een bord. Indien gewenst de rijst nog even kort opbakken.
Ontdooid:
1. Knip verpakkingen open en voeg samen op een bord.
2. Verwarm enkele minuten in de magnetron.
3. Beoordeel de warmte en geniet!
Tip: Serveer er wat atjar, een (gebakken) ei, seroendeng, sambal en/of kroepoek bij.
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Indonesisch maaltijdpakket:
Het maaltijdpakket bestaat uit:
- Oblok Oblok: licht pikante tahoe en tempé met groenten
- Orak Arik: gekruide roerbakgroenten met ei
- Nasi Putih: witte rijst
Oblok Oblok is gebakken tahoe en tempeh in een licht pikante saus. Een klassiek Indonesisch gerecht. Doordat de tahoe en tempeh van te voren krokant worden gebakken hebben en houden ze net als de groenten een goede bite. Verrassend kruidig met een klein pikantje!
Orak Arik is een mix van verschillende kort geroerbakte knapperige groenten met ei.
Nasi putih is de traditionele witte rijst, die alle andere heerlijke smaken extra laat stralen!
Rijsttafel
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Ingrediënten
Witte rijst, tahoe, tempé, ui, ei, salamblad, djeroekblad, laos, citroengras, trassi, sambal, bouillonpoeder, suiker, vetsin, knoflook, kemirinoten, tamarinde, kokosmelk, sesamolie, oestersaus, vissaus, ketoembar, kurkuma, bamboescheuten, wortel, spitskool, bosui, mais, lombok, groene peper en zout.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een soja, ei, sesam, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 531,4 |
Kcal | 126,0 |
Vet | 2,8 |
Waarvan verzadigd vet | 0,8 |
Koolhydraten | 19,6 |
Waarvan suikers | 2,6 |
Eiwit | 4,9 |
Zout | 0,7 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!