Productinformatie
Bereidingsinstructie:
Ontdooid
Oven: 135 graden 25 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes), folie eraf en dan nog 10 minuten in de oven.
Magnetron: 4 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Koekenpan:
- Ontdooi de gehele maaltijd.
- Verhit een koekenpan op hoog vuur en voeg een dun laagje olie toe.
- Bak de ontdooide nasi gedurende 3 minuten.
- Zet het vuur laag en voeg de overige ingrediënten toe.
- Verwarm alles nog eens 2-3 minuten tot het goed warm is, regelmatig roeren.
Bevroren
Oven: 135 graden 35 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes), folie eraf en dan nog 10 minuten in de oven.
Magnetron: 6 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Tip: Serveer er wat atjar, een (gebakken) ei, seroendeng, sambal en/of kroepoek bij.
De Sambal Goreng Udang is hier ook los te bestellen in porties van 150-500gr, net als de Nasi Goreng hier.
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Indonesisch maaltijdpakket: garnalen
Het maaltijdpakket bestaat uit:
- Sambal Goreng Udang (150gr): Gebakken garnalen in kokosmelk
- Toemis Broccoli (150gr): Roergebakken gekruide broccoli met vis
- Nasi Goreng (300gr): Rijst met ei, groente en sambal
Sambal Goreng Udang zijn gebakken garnalen in kokosmelk. Een heerlijke combinatie aan smaken en een echte Indonesische klassieker!
De Toemis Broccoli, is roergebakken broccoli in verschillende kruiden en vis.
Nasi Goreng is kruidige gebakken Indonesische rijst. Een heerlijk basisgerecht uit de Indonesische keuken!
Rijsttafel
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Ingrediënten
Garnalen, ui, kokosmelk, melk, zonnebloemolie, salamblad, laos, limoenblad, trassi, sambal, groentebouillon, bamboescheuten, mais, petehbonen, groene en rode pepers, suiker, knoflook, broccoli, gember, visballetjes, oestersaus, sesamolie, groentebouillon, vissaus, tahoe, maizena, witte rijst, prei, sambal, ei, vetsin, peper en zout.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een soja, sesam, ei, melk (inclusief lactose), vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 489,6 |
Kcal | 116,9 |
Vet | 5,1 |
Waarvan verzadigd vet | 0,8 |
Koolhydraten | 12,6 |
Waarvan suikers | 1,5 |
Eiwit | 4,6 |
Zout | 0,7 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!