Productinformatie
Ontdek de vurige smaak van Ikan Bali: Een klassiek Indonesisch visgerecht, waarin makreel op authentieke Balinese wijze wordt bereid. Verwacht een explosie van smaak van hoge kwaliteit.
Bereidingsinstructie:
Ontdooid
Oven: 130 graden 20 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes)
Magnetron: 3,5 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Koekenpan:
- Ontdooi de gehele maaltijd.
- Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een dun laagje olie toe.
- Verwarm alles tot het goed warm is.
Bevroren
Oven: 130 graden 25 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes)
Magnetron: 5 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Tips voor een complete maaltijd
Ikan Bali wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Goreng, Nasi Koening of Nasi Putih (witte rijst) en aan vleesgerechten zoals Daging Rendang (rund), Blado (rund), Bali Ajam (kip) of Ikan Kari (kabeljauw).
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
- Atjar Tjampoer; groentemix in het zuur
- Sambal
- Bali ei; ei in balisaus
- Seroendeng; geroosterde kokos
- Verschillende soorten kroepoek
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Ingrediënten
zonnebloem olie, verse makreel, Bali saus, sambal oloek, tomaten puree, suiker, groente bouillon, azijn, sereh, laos, gember, dejroek peroet, salam blad, trassi.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 347,4 |
Kcal | 84 |
Vet | 6,4 |
Waarvan verzadigd vet | 0,8 |
Koolhydraten | 2,8 |
Waarvan suikers | 1,2 |
Eiwit | 2,9 |
Zout | 1,45 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!