Productinformatie
Wij gebruiken de beste streekproducten van topkwaliteit, vaak rechtstreeks van lokale boeren en altijd met oog voor duurzaamheid.
Bereidingsinstructie
Ontdooid
Oven: 135 graden 25 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes), folie eraf en dan nog 10 minuten in de oven.
Magnetron: 4 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Koekenpan:
- Ontdooi de gehele maaltijd.
- Verhit een koekenpan op hoog vuur en voeg een dun laagje olie toe.
- Bak de ontdooide andijvie gedurende 3 minuten.
- Zet het vuur laag en voeg de sukade toe.
- Verwarm alles nog eens 2-3 minuten tot het goed warm is, regelmatig roeren.
Bevroren
Oven: 135 graden 35 minuten (plastic erop laten, geen gaatjes), folie eraf en dan nog 10 minuten in de oven.
Magnetron: 6 minuten hoogste stand ( wel gaatjes prikken)
Ingrediënten
aardappelen, witte peper, winterpeen, water, uien, tomatenpuree, thijm, suiker, soja olie (Soja), rundersukade (rundvlees), rozemarijn, roomboter (Melk), prei, peterselie, laurier, kruidnagel, knoflook, kalfsbotten, jeneverbessen, halfvolle melk (Melk), broeipoten, andijvie (Selderij), zwarte peper, wijn rood, bleekselderij (Selderij), zout, steranijs.
Restaurant Smink*
Restaurant Smink vindt u in Wolvega. Hier kook ik, Jan Smink, volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Ik kook met de producten waarmee ik als boerenzoon ben opgegroeid, de liefde voor Friesland spat van het bord. Samen met mijn brigade zorg ik voor een unieke Friese gastronomische ervaring.
Kijk voor meer informatie op: https://www.jansmink.com/
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een soja, selderij en/of melk inclusief lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 549 |
Kcal | 131 |
Vet | 8,6 |
Waarvan verzadigd vet | 2,2 |
Koolhydraten | 4,6 |
Waarvan suikers | 4,4 |
Eiwit | 8,5 |
Zout | 0,65 |