Productinformatie
De Flammkuchen Rendang is een dunne krokante bodem die als een soort pizza met een Indonesische Rendang topping belegd is. Een uniek gerecht en een prachtige combinatie van werelden!
Bereidingsinstructie
1. Direct uit de vriezer te gebruiken.
2. Leg ca. 4-6 minuten in een voorverwarmde oven op 240 graden.
3. Beoordeel de warmte en de krokantheid en verleng zo nodig met een paar minuten.
Tip: Serveer samen met Soto Ajam en loempia's voor een complete Indonesische borrel.
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Flammkuchen Rendang
De flammkuchen rendang is ontstaan in een kerstmenu. Er werd een uniek gerecht ontworpen om de gasten te verrassen en dat pakte zeer goed uit. Na de vele positieve reacties is de flammkuchen rendang standaard in het assortiment opgenomen, zodat iedereen er van kan blijven genieten.
Flammkuchen is heel dun brooddeeg zonder gist. In de hete oven is deze in een paar minuten gebakken. Het lijkt daarmee op een zeer dunne en extra krokante pizza. Door Toko Bopp wordt deze belegd met een saus van rendang en een topping van geraspte kaas, lente-ui en rode pepertjes.
Borrel
De flammkuchen rendang is een ideaal borrelgerecht. Het is uniek, snel klaar en erg leuk om te delen. Samen met een Indonesische kippensoep en bijvoorbeeld loempia's kan je zelfs een complete Indonesische borrel zo op tafel zetten.
Ingrediënten
Flammkuche: tarwebloem, water, raapzaadolie en keukenzout, rendang: mager rundvlees, ui, kokos, kokosmelk, salamblad, djeroekblad, trassi, laos, citroengras, gember, zonnebloemolie, sambal, bouillonpoeder, tomatenpuree, suiker, vetsin, knoflook, kurkuma, lombok en zout, geraspte kaas: gepasteuriseerde koemelk, water, gemodificeerd aardappelzetmeel, palmolie, anti klontermiddel: aardappelzetmeel, zout, stabilisator E460, magere melkpoeder, zuurteregelaar E330, microbieel stremsel, zuursel, kleurstof E160a, bosui en rode peper.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een gluten, melk inclusief lactose, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 962,6 |
Kcal | 229,4 |
Vet | 9 |
Waarvan verzadigd vet | 5,5 |
Koolhydraten | 23,8 |
Waarvan suikers | 1,4 |
Eiwit | 12,1 |
Zout | 1,2 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!