Productinformatie
Handgemaakte bapao, gevuld met een heerlijke huisgemaakte Rendang, ideaal als snack, lunch of als bijgerecht.
Bereidingsinstructie
De Bapao moet rechtstreeks uit de vriezer in de magnetron, graag in de verpakking houden en 2 1/2 minuten in de magnetron op 700 watt.
Gebruik een lekkere chilisaus erbij en je likt je vingers erbij af.
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Ingrediënten
Bloem, gist, melk, water, zonnebloemolie, suiker, zout, koenjit, rundvlees, ui, laos, sereh, djahe, sambal oelek, knoflook, tomaten, runderbouillon, kokos en trassi.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een gluten, soja, selderij, ei, vis en/of schaaldieren allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.