Productinformatie
Ze is er weer; de vermaarde soep van het witte goud. Van onze favoriete Limburgse Chef! Een rijkgevulde aspergesoep. Van deze portie kun je met 2 personen ruim van genieten; voor 3 of 4 personen is het de juiste hoeveelheid om de lunch of het diner mee te starten. De aspergesoep wordt aangeboden in een recyclebare pot.
Bereidingsinstructie:
Rustig in een ruime pan op het vuur of kookplaat, tot net aan de kook verwarmen, of 5 minuten op 850 watt in de magnetron. Op beide wijzen regelmatig doorroeren.
Restaurant Valuas
Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel. Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/
Ingrediënten
Asperges, ui, specerijen, water, room en tarwebloem.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een gluten en Lactose allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.