We gaan doorrrr! Ook in 2025 kun je blijven genieten van onze gerechten.

Rijkgevulde aspergesoep voor 2 tot 4 personen

Restaurant Valuas

Niet op voorraad

Asperge liefhebber? Laat je verrassen met deze klassieker op Valuas wijze. Een mooi geschilde en gekookte asperge, bij voorkeur een mooie AA1 sortering verwerkt in deze rijkgevulde soep. Een goed voorbeeld van een klassiek gerecht met een moderne twist.

17,95

Adviesprijs: €19,95

Je bespaart 10%

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €80

  • Bezorging van dinsdag tot en met zaterdag.
  • Voor maandag 12 uur besteld is di, wo of do bezorgen.
  • Gratis bezorging vanaf € 80
  • Wij gaan toch doorrrrr! We informeren je snel over ons goede nieuws

Productinformatie

Ze is er weer; de vermaarde soep van het witte goud. Van onze favoriete Limburgse Chef! Een rijkgevulde aspergesoep. Van deze portie kun je met 2 personen ruim van genieten; voor 3 of 4 personen is het de juiste hoeveelheid om de lunch of het diner mee te starten. De aspergesoep wordt aangeboden in een recyclebare pot.

Bereidingsinstructie:

Rustig in een ruime pan op het vuur of kookplaat, tot net aan de kook verwarmen, of 5 minuten op 850 watt in de magnetron. Op beide wijzen regelmatig doorroeren.

 

Restaurant Valuas 

Restaurant Valuas vindt u in Venlo. Bij SVH meesterkok Eric Swaghoven wordt u in de watten gelegd. Valuas is een culinair icoon van meer dan 40 jaar oud, waarvan 15 jaar met een Michelinster. Groen en duurzaam staan centraal in de keuken. Prachtig gelegen aan het Pieterpad met tevens een 4-sterren boutique hotel. Kijk voor meer informatie op: https://www.valuas-hr.nl/

Ingrediënten

Asperges, ui, specerijen, water, room en tarwebloem.

Allergenen

Niet geschikt voor mensen met een gluten en Lactose allergie of intolerantie.

*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.

 

Reviews

Hier in Boekelo worden wij als Zeeuwsche import in Twente verwend met de asperges van Slaghekke uit Bentelo. Asperges kunnen daar in diverse formaten geschild gekocht worden en dan neem je de schillen mee, alsmede soepstukken. Daadwerkelijk soep maken vereist dan nog tijd en de soepstukken handmatig schillen. Mijn dames appreciëren een gevulde maar niet te dikke soep. Een paar daagjes vakantie in Schoorl verleidde mij onder meer tot de aankoop van de kant en klare asperge soep van Valuas. Heerlijk volgens de dames en voor mij alleen maar opwarmen, intens en diepe smaak. Voor mijn luiheid koop ik de soep gaarne nogmaals met het enige verzoek aan de chef: iets minder zout.

Anthonie Taselaar

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »