Productinformatie
Proef de intensiteit van onze Ajam Pedis: malse kip zonder botjes, verrijkt met de unieke smaak van kemirinoten en een pikante saus. De Ajam Pedis van Toko Bopp biedt een ongeëvenaarde balans van pittigheid en verfijning. Een ware sensatie voor liefhebbers van de authentieke Indonesische keuken.
Bereidingsinstructie
Ingevroren:
1. Zet een ruime pan op met rustig kokend water.
2. Leg de gevacumeerde verpakking (500gr) 20 min in het rustig kokende water. Beoordeel de warmte. Knip voorzichtig een punt van de bovenkant van de verpakking af en gebruik naar wens.
3. Serveer de Ajam Pedis het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met eventuele andere (bij)gerechten en geniet!
Ontdooid:
1. Warm in 5 min op in een pannetje.
2. Serveer de Ajam Pedis het liefst op een mooie voorverwarmde schaal! Dien op met eventuele andere (bij)gerechten en geniet!
Tip: Serveer in combinatie met een zoetzure salade om de pittigheid mooi te balanceren.
Tips voor een complete maaltijd
De Ajam Pedis wordt in principe gegeten in combinatie met andere Indonesische gerechten. Denk aan rijstgerechten zoals Nasi Putih (witte rijst), Nasi Koening of Nasi Goreng en aan een vegetarisch of groentegerecht zoals Sambal Goreng boontjes of Tempeh cashew.
Vaak worden er ook nog kleine bijgerechten bij geserveerd zoals:
- Atjar Tjampoer; groentemix in het zuur
- Sambal
- Bali ei; ei in balisaus
- Seroendeng; geroosterde kokos
- verschillende soorten kroepoek
Het is erg leuk om een keer een Indonesische uitgebreide lunch of diner te organiseren en verschillende gerechten van Toko Bopp te combineren. Een mooie gedekte tafel, zo mogelijk in de tuin en dan genieten met je naasten!
Toko Bopp
Toko Bopp maakt al meer dan 50 jaar echte Indonesische gerechten van het eiland Bali. De combinatie van authentieke ingrediënten, verse specerijen en de familierecepten van oprichter Kees Bopp zorgen voor de kwaliteit en het gekoppelde succes. In 2005 overgenomen door Frieda Bol, die de toko met haar passie en team heeft uitgebouwd tot de top van Nederland. Bij de laatste 2 "beste toko verkiezingen" heeft Toko Bopp respectievelijk de tweede en vervolgens de eerste plek gewonnen. Kijk voor nog veel meer informatie op: https://www.tokobopp.nl
Geniet van de heerlijke Indonesische keuken die je nu altijd in een handomdraai op tafel kan hebben staan!
Ajam Pedis
Ajam Pedis is een pikant kipgerecht. De kip wordt wat harder gebakken om hem voldoende 'bite' te geven. De saus is een combinatie van kruiden en specerijen, de specifieke smaak van kemirinoten, het pikante van sambal oelek en een klein beetje kokosmelk. Als je van pittig eten houdt is dit een fantastisch gerecht. De versie van Toko Bopp is bewust zonder botjes gehouden, zodat je zonder zorgen en gedoe heerlijk kan eten.
Ingrediënten
Kip, ui, zonnebloemolie, kemirinoten, gember, salamblad, laos, citroengras, limoenblad, trassi, knoflook, sambal oelek, tamarinde, suiker, zout, bouillonpoeder, kokosmelk en vetsin.
Allergenen
Niet geschikt voor mensen met een vis, schaaldieren, pinda en/of noten allergie of intolerantie.
*Ondanks voorzorgsmaatregelen kan niet worden uitgesloten dat er kleine sporen van allergenen in het product terecht zijn gekomen.
Voedingswaarde per 100 gram
Kilojoule (KJ) | 582,2 |
Kcal | 138,5 |
Vet | 6,3 |
Waarvan verzadigd vet | 1,5 |
Koolhydraten | 2,9 |
Waarvan suikers | 2,1 |
Eiwit | 17,4 |
Zout | 0,85 |
Diepvries maaltijden, gerechten en producten van hoge kwaliteit!
The Cool Market wil jou gemak en kwaliteit bieden, zodat jij zonder veel moeite heerlijk eten op tafel kan zetten. Eten dat maandenlang goed blijft en daarom perfect ingepast kan worden in jouw/jullie unieke leven. We werken samen met hele goede en succesvolle restaurants en producenten die hun sporen verdiend hebben. Deze niche restaurants (uit heel Nederland) hebben we voor jou gebundeld en bereikbaar gemaakt! Gun jezelf het gemak en de kwaliteit van de diepvries maaltijden, gerechten en producten van The Cool Market. Eet altijd lekker!